Velikonoční mazanec a beránek

21. dubna 2011 v 6:46 |  Jídlo
Mazanec a beránek patří mezi naše oblíbené neodmyslitelné dobrůtky.
Mazanec dělám kynutý s velkým množstvím mandlí a bez hrozinek, protože ty zrovna nemusíme.
Beránek je v podstatě 'mramorová bábovka'. Vyzkoušela jsem jich podle různých vychválených receptů mnoho, ale jednoznačně u nás zvítězil tento.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Natty Natty | Web | 21. dubna 2011 v 7:19 | Reagovat

Hezké ráno Oli, mazanec i beránek se ti krásně povedl, teď už jen prožít příjemně jarní dny, pohodičku a lásku, to vše tobě i celé tvojí rodině přeji a měj mooooc krásné Velikonoce ;-)  :-D

2 Ema Ema | Web | 21. dubna 2011 v 15:51 | Reagovat

Krásně nazdobíno a napečíno už máš a já ti přeji, a celé tvoji rodině, pohodové jarní svátky. Krásně si je užijte.:-)

3 Hanka Hanka | Web | 22. dubna 2011 v 23:44 | Reagovat

Taky už mám napečeno, chválabohu! ;-)
Oli, mazanec i beránek vypadají skvěle a že i skvěle chutnají, je jasné. Taky dělám beránka jako bábovku. Letos je tvarohový. :-)
Olinko, přeji tobě i celé tvé rodině krásné pohodové Velikonoce. :-)  Hanka

4 Maruš-Fukčarinka Maruš-Fukčarinka | Web | 24. dubna 2011 v 0:24 | Reagovat

Olinko to nemá chybu napečeno vychystáno na 1***.Tak si ty velikonoční dny užívejte v poklidu :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama